Kategorier
Information

Betalningsalternativ

JUST NU KAN VI ERBJUDA ÅRETS BÄSTA BETALNINGS-DEAL!

HANDLA NU OCH BETALA FÖRST I SLUTET AV JANUARI UTAN RÄNTA.

ENBART 29KR I FAKTURA-AVGIFT TILLKOMMER! DU VÄLJER BETALNINGSALTERNATIVET I KASSAN.


Betalning kan ske på många sätt hos oss. Välj mellan:

  • - Faktura 14 dagar
  • - Faktura Förlängd Betalning 30-60 dagar
  • - Delbetalning
  • - Kortbetalning

Klarna Checkout

Samtliga betalningsalternativ hanteras genom Klarna och och tjänsten "Klarna Checkout". Fördelen för dig som kund är en snabb kassa utan massa fält att fylla i och konton att logga in på. Allt sker så klart över säker anslutning med senaste teknik.

Faktura

Betalning via faktura görs snabbt, enkelt och säkert via Klarna och är förvalt i kassan. Få hem varorna samtidigt som fakturan och betala förstefter 14 dagar! Ett mycket uppskattat sätt att betala på nätet där du får dina varor innan du betalar. Ingen fakturaavgift eller andra kostnade tillkommer dessutom - det bjuder vi på!


Faktura - 30-60 dagar - EN FANTASTISK KUNDFAVORIT!

Otroligt förmånlig kampanj som vi kan erbjuda tillsammans med Klarna. Handla idag och betala först i slutet på månaden efter ditt köp. T.ex. ett köp i början på januari betalas i slutet på februari. Endast 29kr i fakturaavigft tillkommer!

Konto/Delbetalning

Delbetala ditt köp och betala från enbart 50kr per månad med Klarna konto. Extra smidigt om du dessutom redan har ett konto och kan samla alla dina köp på nätet på en och samma faktura från Klarna. 29kr i aviavgift tillkommer per månad dock ingen upplänggningsavgift vid köp.

Kortbetalning

Vill du hellre betala direkt så kan du enkelt välja detta längst ner i kassan. Betala med kort direkt när du lägger din order för att slippa betala fakturan i efterhand.

Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan