Kategorier
Information

Renegade Rumble Wireless Buttplug - Uppladdningsbar

899:-
Från 37 kr/månad
Antal:
Art.nr: 18413

Otroligt lyxig buttplugg för dig som bara vill ha det bästa!

Inte nog med att den är tillverkad i finaste silikon, den är dessutom uppladdningsbar och trådlös samtidigt som den erbjuder mycket kraftiga vibrationer i hela 7 olika stimuleringsinställningar! 3 hastigheter och 4 pulseringsformer för att du ska hitta det som passar dig bäst för stunden.

Formen har en klassisk T-plugg-design vilket är en av de mest populära på markanden. Det gör att den glider in skönt och stannar på plats vad som än händer. Oavsett om du samtidigt har sex eller använder den på stan, krogen eller på jobbet så sitter den på plats. I och med att den är tillverkad i silikon glide de otroligt lätt in med lite glidmedel och det finns inga skavande kanter som stör. Basen lägger sig perfekt på utsidan så att denna inte syns igenom t.ex. ett par trosor.

Pluggen är utrustad med mycket kraftig motor som vibrerar otroligt tyst. Styr den antingen direkt på knappen på pluggen eller via den trådlösa fjärrkontrollen med enkla knapptryck. Pluggen är uppladdningsbar så att du alltid kan vara redo för många timmars njutning. Ladda den enkelt med medföljande USB kabel i dator eller mobil-laddare.

Pluggen är i medium storlek och passar både nybörjare och mer erfarana användare.

Möjligheterna är många med denna leksak och enbart du/ni sätter gränserna. Varför inte placera pluggen i rumpan och ge sig ut på en klubbkväll?! Vågar du lämna kontrollen till din partner?

Längd buttplug: 12 cm

Penetrerande längd: 10 cm

Diameter: 1-3,6 cm

Drift: Uppladdningsbar (vibratorn), 1st A27 (Fjärrkontroll) - Medföljer

Extrabilderna illustrerar en klassisk T-plug på plats.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan