Kategorier
Information

Roll Play Geisha Plug - Medium

179:-
Från 7 kr/månad
Antal:
Art.nr: 25004

Unik ny exklusiv buttplug helt i silikon som har samma egenskaper som geishakulor! Något som under många år stimulerat kvinnor vaginalt och något av våra mest sålda leksaker är "smartballs". Denna smarta och sköna lösning finns nu för anala lekar både för män och kvinnor och kommer ta den anala njutningen till en helt ny nivå!

Det är alltså en metallkula med tungd som finns innuti pluggen som gör att den känns och stimulerar extra när du rör på dig! Kulan inne i pluggen väger 44,4g och kommer att stimulera dig vid varje rörelse. Har du t.ex. pluggen i samtidigt som du har sex kommer den att kännas och du blir stimulerad i båda hålen samtidigt. 

Även perfekt om du vågar gå omkring med pluggen i rumpan.

Inte nog med att den är helt i finaste silikon den har dessutom en kraftig sugfot i botten vilket gör att du kan fästa den på plan yta och rida dig till orgasm om så önskas. Smal midja innan foten gör att denna pluggen varken åker in eller ut under lekarna utan sitter perfekt på plats. 

Mått:

Längd: 10 cm 

Diameter  3,2 cm på bredaste stället

Material: 100% silikon + kula i metall

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan