Inflatable & Vibrating Buttplug - Svart

  • Produktnummer: 25162
  • 329 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

Inflatable & Vibrating Buttplug - Svart

Är du en av dem som bara älskar att ha något där bak - kanske även samtidigt som du har sex? Men vill du se hur mycket du faktiskt klarar av och hur skönt det kan bli? Då ska du prova denna otroliga uppblåsbara buttplug - som samtidigt kan vibrera! Du har orgasmen som i en liten ask - om och om igen! Med en tyst vibrator som inte låter mer än en viskning när den är igång - men som känns betydligt mer än vad den låter - kan vi kalla detta en mycket diskret analorgasm-maskin.. 

Detta är en plugg för dig som VERKLIGEN vet vad du vill ha och som njuter extra av att ha något rejält där bak! Och att denna modell samtidigt är vibrerande gör det hela ännu mer upphetsande och njutningsfullt!

Denna plugg ger dig eller din partner möjlighet att med lätthet reglera hur stor plugg som är önskvärt innan de sköna explosiva orgasmerna infinner sig.

Pluggen är en tillsynes vanlig plugg med hård kärna som är medelstor med en diameterstorlek på 3,9 cm till att börja med.. Men låt dig inte nöja dig med detta, när tillfället är det rätta kan du pumpa upp pluggen till maximalt 7 cm i diameter för total utfyllnad. Det töjbara höljet glider lätt och känns lent mot huden.

När det är dags att minska på storleken trycker du enkelt på knappen bredvid pumpen för att storleken snabbt ska förminskas.

Mått:

Längd: 12 cm

Diameter: 3,9 cm (men kan blåsas upp till totalt 7 cm i diameter)

Material: Latex(pluggen) , PVC, ABS

Drivs av: 2 st AA-batterier

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha