Kategorier
Information

Öppen Pärlstringtrosa - Röd - S

129:-
Från 5 kr/månad
Antal:
Art.nr: 23100233021

Här har vi ett par stringtrosor som sitter som gjutna på kroppen och smiter åt snyggt över höftben och på överdelen av rumpan. Men tänk vilken överraskning att de längre ner övergår till ett par supersexiga pärlstringtrosor med öppen gren framifrån och hela vägen bak! 

Insidan av dina lår smyckas här med två exklusiva pärlband som garanterat drar blickarna till det allra heligaste.. Vilket väl också är tanken med dessa härligt sexiga trosor!

Perfekta trosor för många spännande lekar. Det speciella med just dessa trosor är att de har öppen gren hela vägen bak - vilket betyder att du har möjlighet att ha alla typer av sex utan att ta av trosorna - om eller när andan faller på. Oralt, vaginalt eller analt.. Sära på pärlbanden och låt bara er fantasi sätta gränserna för vad ni vill hitta på. Pärlbanden där nere kan göra att det hela både blir skönare och än mer upphetsande för båda parter! 

Färg: Röd

Material: 90% Polyamid, 10% Elastan

Storlek: Small

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan