Kategorier
Information

Big White Sleeve - Gör Den Grov!

229:-
Från 10 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0507962

Rykande färsk nyhet från välkända You2Toys!

Känner du dig ibland otillräcklig i sängen när det gäller längd och storlek? Eller vet du kanske med dig att tjejen din verkligen njuter extra mycket när hon blir maximalt fylld? Nu finns en seriös och billig lösning för att lösa detta!

Det har länge sålts sleeves till män för att förlänga och öka upp tjockleken på penisen samt öka mannens uthållighet. Men aldrig tidigare har det funnits ett  alternativ som på riktigt gör dig till en riktig sexmaskin som just dessa sleeves gör!

Ta på dessa sleeve på din penis och gör den både längre och tjockare samt bibehåll en naturlig känsla för din tjej! Detta då den är tillverkad i ett mjukt hudliknande material och har ett otroligt realistiskt utseende. Detta gör att när du använder denna känns det som äkta vara för tjejen bortsett från att den nu är betydligt grövre och längre!

Sleeven har en längd på totalt 22 cm och en inndre längd på 20 cm. Prova ut så att den passar just dig perfekt och klipp sedan av den längst ner för att få en modellanpassad sleeve för just dig.

Väl på gör denna sleeve dig 2 cm längre men framförallt 2,5 cm tjockare i diameter och nästan 8 cm i omkrets! Detta kommer fylla henne maximalt och leda till måga sköna stunder. Tjejen kommer att uppleva orgasmer som aldrig tidigare och killen kommer att få längre uthållighet.

TIPS: Denna går även fint att använda direkt på en dildo/stav eller dong för att göra denna hudliknande mjuk och MYCKET grövre!

Enkel att göra ren under rinnande vatten.

Denna modell:

Förlängning: 2 cm

Tjocklek: 2,5 cm i diameter ca 8 cm i omkrets.

Längd: 22 cm

Innerdiameter: 4,2-4,8 cm

Material: TPE

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan