Kategorier
Information

Bob The Blower - Uppblåsbar XL Vibrator

299:-
Ord. pris 499:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010327

Bob The Blower är det bästa av två världar kombinerat i en enda leksak. Både vibrator och XL dildo kombinerat i ett.

Denna dong är till för dig som vet vad du vill ha och njuter extra mycket av att att ha något grovt i dig och där tjockleken går före längden! Med denna härliga XL dong kan du på ett lätt sätt själv styra hur grov dong du vill ha och klarar av!

Gjord i finaste latex med alla detaljer för att efterlikna den äkta varan och göra det underbar skönt. Latex glider dessutom skönt och känns lent mot huden. Med en minsta diameter på 4 cm och längd på 22 cm är detta en rejäl dong även i sitt minsta läge. Dongen har en inre fylling av skumgummi vilket gör den stabil och hård även när den inte är uppblåst.

När du sedan känner dig redo att fyllas och tänjas maximalt är det bra att pumpa upp den till önskad storlek. Denna dong är extremt uppblåsbar och kan med lätthet ökas till 7 cm i diameter (22 cm i omkrets) för rejäl utfyllnad!!

Du pumpar enkelt upp den med medföljande pump och släpper därefter ut luften genom säkerhetsventilen.

Vill du senare även addera vibaration vrider du bara i botten på staven och den starka motorn centralt placerad i stavens kärna går igång och får hela leksaken att vibrera skönt. 

Detta är ingen dong för amatören utan till för dig som verkligen vet vad du vill ha!

Längd på dong: 22 cm

Diameter: Mellan 4 cm och ca 6-7 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan