Kategorier
Information

Silicone Anal Anchor Buttplug - Extra Large

399:-
Ord. pris 499:-
Från 17 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER30027

Mycket exklusiv och stabil plugg tillverkad i solid silikon som kommer i en serie av flera storlekar. Tack vare det exklusiva materialvalet av bästa tänkbara silikon får du en plugg som varar många år framöver.

Silikon ger en sammetslen yta helt utan skarvar och tillsammans med glidmedel får du bästa tänkbara egenskaper. Helt friktionsfritt kan en plugg som denna lätt glida på plats och ta din orgasm till nya höjder!

Denna plugg som är den största i serien har en väldigt smal topp som gör att den är lätt att få på plats. Därefter blir den snabbt bredare tills den når rejäla 6,2 cm i diameter. Detta är en plugg för dig som vill känna något rejält där bak och som njuter av en rejäl plugg där töjning tillhör njutningen. 

En smal midja gör att denna plugg sitter perfekt på plats. 

Just denna formen av droppformad plugg som inte är för lång men ändå bred uppskattas av många. 

Basen består av en så kallad T form vilket gör att pluggen även går att bära under längre tid. Basen är smal och sitter perfekt mellan skinkorna och kan därmed bäras under tiden man går. 

En kvalitetsplugg som kommer skänka mycket njutning framöver!

Längd: 11 cm

Diameter: 6,2 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan