Kategorier
Information

OhMiBod - Club Vibe 3.OH - Trådlös Vibrerande Trosa!

979:-
Ord. pris 1 490:-
Från 41 kr/månad
Antal:
Art.nr: CLUBVIBE3

Favoriten club vibe från OhMiBod kommer nu i en uppgraderad variant med uppladdningsbart batteri i både vibratorn och den trådlösa dosan. Den är dessutom tillverkad i silkeslent silikon så att den känns sammetslen mot huden!

På den trådlösa dosan finns tre olika knappar, förutom på/av-knappen. Genom att trycka på högtalarknappen aktiveras Club Mode. Vibratorn använder då sin känsliga mikrofon som fånger upp musiken och översätter den till sitt alldeles egna språk.. sköna vibrationer. Använd de medföljande trosorna och lägg i den diskreta vibratorn innan du ska på fest för en upplevelse utöver det vanliga.

Genom att trycka på knappen bredvid aktiveras Groove Mode. Välj mellan fem förinställda och varierade pulseringsmönster. Eller varför inte låta din partner välja?

Med ett tryck på den tredje knappen med en pil på aktiveras Tease Mode. Förbered din partner på vad som väntar. Ju längre tryck, desto bättre "tease".

Produktens främsta egenskaper:

  • Diskret, kompakt och tystgående
  • Tre olika lägen - Club Mode, Groove Mode och Tease Mode.
  • Trådlös dosa med en räckvidd på 6 meter
  • Yta tillverkad av kvalitativt silikon
  • Uppladdningsbar vibrator och dosa (via medföljande USB-kabel)
  • Trosa med ficka för vibratorn medföljer

Tänk dig gå på nattklubb eller middag med vetskapen att prydligt undangömt i dina söta spetstrosor finns en kraftfull liten vibrator som kan göra det väldigt skönt för dig när helst du önskar, helt utan att någon ser eller hör! Den är sofitistkera och slimmad och ryms i en liten ficka i trosorna.

Så sätt på dig trosorna och ge dig ut i nattlivet och du kommer få njuta mer än du någonsin gjort tidigare på dansgolvet. Tänk att känna inte bara basen i golvet från musiken utan även känna sköna vibrationer mot klitoris i samma takt. Klarar du att hålla dig från att få orgasm på dansgolvet?

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan