Kategorier
Information

Fresh Me! 50 ml - Intim-Deodorant För Oralsex

149:-
Från 6 kr/månad
Antal:
Art.nr: PHA012

Tillhör du dem som ibland blir lite orolig för hur du smakar eller luktar där nere? Leder detta till att ni har för lite oralsex trots att du eller ni skulle vilja mer? Då är detta den perfekta lösningen!

Med denna smarta intimdeo kan både hon och han känna sig bekväma på sängkanten. Fresh Me! är den perfekta hygienartikeln som får de intima delarna att dofta milt, attraktivt och lockande.

Sprayen är diskret förpackad och liknar en "munspray" men är speciellt framtagen för att göra dig riktigt fräsch mellan benen. Vid användning är det bara att ta av locket och trycka så fördelas en skvätt av innehållet jämnt i den riktning du sprayar åt.

Mannen drar tillbaka förhuden på penis och sprayar på ollonet med en lätt dusch. Kvinnan håller pennan cirka 20 centimeter från de yttre delarna av vaginan och trycker av en liten dos. Det räcker med en kort sprayning.

Fresh me! intimdeodorant är skonsamt mot huden och tar effektivt bort obehagliga odörer och skapar en uppfriskande känsla som ger en bra start på er stund tillsammans.

Volym: 50 ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan