Kategorier
Information

Magic Orgasm Wand Rechargeable - Rosa

199:-
Ord. pris 699:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER-10144PNK

Njuter du av kraftiga vibrationer före små ettriga? Vill du ha en leksak som alltid är redo och slippa att behöva tänka på batterier som ständigt tar slut? Då är detta helt rätt wand för dig!

Magic Orgasm Wand är en kraftfull massageapparat med inte mindre än 8 olika hastigheter och program. Staven är uppladdningsbar via USB vilket gör att du lätt kan ladda den via din dator eller mobilladdare så att den alltid är redo för nya sköna stunder. 

Det är den klassiska vibratorn som du säkert sett i många vuxenfilmer och inte minst TV serier världen över! Denna produkt togs ursprungligen fram för att massera ömma axlar, skulderblad och ryggar men snart upptäcktes att den dessutom fungerade extremt bra för intimstimulans.

Detta är helt enkelt en extremt skön klitorisvibrator som är till för dig som njuter extra av rejäla vibratorer!

Den inbyggda vibratorn i toppen på staven ger ifrån sig rejäla och starka vibrationer. Huvudet är dessutom helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! Allt styrs enkelt genom tre LED upplysta knappar i mitten på staven. 

Så gillar du starka, kraftiga vibrationer och vill ha en vibrator som varar länge? Trött på svaga vibratorer med små batterier? Då ska du välja Magic Orgasm Wand!

Längd: 25 cm

Diameter huvud: 43 mm

OBS:Ej vattentätt, kan därför inte rengöras under rinnan de vatten. Använd rengöringsspray.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan