Kategorier
Information

Fairy Pixey Delux - Silver

990:-
Ord. pris 1 290:-
Från 41 kr/månad
Antal:
Art.nr: 122-F2000

Fairy Pixy Turbo som sedan länge varit en av våra kunders favoriter och absoluta storsäljare har nu fått en lyxig storebror som dessutom är helt trådlös! Likt Fairy Pixey Turbo i denna serie av exklusiva wands ger även den sladdlösa varianten inte mindre än 12500 vibbar per minut - och är därmed en av världens kraftigaste!

Denna dyrgrip levereras i vacker presentask som även kan användas som förvaringslåda. Svart topp med silver och krom detaljer gör att denna stav känns riktigt lyxig. 

Fairy Pixey Delux är en mycket kraftfull och steglös variabel massageapparat som enkelt laddas upp med vanlig USB kabel. Dessutom kan man om man glömt att ladda även köra den direkt via kabel samtidigt som den laddar. Både laddare och 2,5 meter lång kabel ingår i lådan. Detta är helkt klart en av de starkast vibrerande trådlösa leksakerna i sortimentet! En laddning ger hela 60 minuter av galet starka vibrationer från denna smidiga wand. Två led lampor i toppen gör att du dessutom lätt kan hitta dig fram till rätt punkt i mörkret.

Den är en nyutvecklad variant från Japan av den superkända och mycket populära produkten Hitachi Magic Wand. Det är den klassiska vibratorn som du säkert sett i många vuxenfilmer och inte minst TV serier världen över! Denna produkt togs ursprungligen fram för att massera ömma axlar, skulderblad och ryggar men snart upptäcktes att den dessutom fungerade extremt bra för intimstimulans.

Detta är helt enkelt en extremt skön klitorisvibrator som är till för dig som njuter extra av rejäla vibratorer!

Den inbyggda vibratorn i toppen på staven ger ifrån sig MYCKET starka och kraftiga vibrationer. Huvudet är dessutom helt böjligt så att du kan hitta en position som gör de extra skönt för just dig! Allt styrs enkelt genom strömbrytaren på mitten av staven där du även hittar den helt steglösa vibrationskontrollen.

Så gillar du starka, kraftiga vibrationer och vill ha en vibrator som varar länge?  Då ska du välja Fairy som är känd som en av de absolut kraftfullaste som finns på marknaden idag.

Längd:  30 cm

Diameter huvud: 58 mm

OBS: Ej vattentät och kan därför inte rengöras under rinnande vatten. Använd rengöringsspray.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan