Kategorier
Information

Fleshlight Go Surge Value Pack

589:-
Ord. pris 999:-
Från 25 kr/månad
Antal:
Art.nr: FLGOCOMBO

Go Surge Value Pack är det perfekta startkitet för dig som ännu inte upplevt det sköna med en äkta Flehslight och dessutom till ett rabatterat pris!

Fleshlight Go är den senaste skapelsen från teamet bakom världens mest sålda leksak för män. En nydesignad version av den ursprungliga Fleshlight fast mycket smidigare att gömma undan och ha med sig på resan. Modellen är 7" (17,5cm) lång i stället för den ursprungliga storleken på 9" (22,5cm) vilket gör den ca 5 cm kortare i införbar längd och något mindre i diameter. Perfekt storlek för att ta med på en jobbresa eller liknande för en skön stund på hotellrum

Insidan är gjord av samma berömda Real Feel Super Skin som andra Fleshlights. Insidans har en helt ny struktur av räfflor och pärlor som verkligen känns som en äkta vagina!

Öppningen har samma standardform som Pink Lady vilket är en perfekt formad fitta med inre blygdläppar. Med hjälp av locket i änden av fodralet kan du skapa ett vacuum för att få en ännu tajtare upplevelse med Fleshlight Go.

Efter användandet är det enkelt att rengöra din Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj i varmt vatten. 

Denna leksak kommer garanterat att skänka mycket njutning!

Vid användning rekommenderas riktligt med vattenbaserat glidmedel för en blöt och realistisk upplevelse. En provpåse glidmedel medföljer men vi rekommenderar att man köper till extra direkt för många sköna stunder framöver.

Modell: Go Surge

I detta paket medföljer allt man behöver för att komma igång. Fleshlube Water som ger en blöt och naturlig känsla samt Fleshwash rengöring som du använder är du är klar. Allt kommer snyggt förpackat, perfekt som present till dig, din kille eller bara för smart förvaring.

1 x Fleshlight Go Surge

1 x Fleshlube water 100 ml

1 x Fleshwash 100 ml

OBS: Fleshlight Go passar inte för innandömena hos vanliga Fleshlights. För att använda shower mount behövs adapter.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan