Kategorier
Information

Kiotos - Silikonbaserat Glidmedel 250 ml

199:-
Ord. pris 374:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: 210251

Kiotos silikonglidmedel ger en trevlig och sidenmjuk känsla mot huden och fungerar till mängder av ändamål! Silikonglidmedel har många fördelar som vattenbaserade glidmedel saknar. De är tillen början mycket dryga och enbart några droppar ger fantastiskt glid under lång tid. Utöver detta torkar de inte eller absorberas av huden på samma sätt vilket gör att du inte behöver ta på flera gånger. Slipp störande moment där du måste ta mer glidmedel. Detta glidmedel  är dessutom luktfritt och smaklöst och Ph-neutralt.

 Silikonglid känns också mjukt och lent mot huden. Det kan användas både till leksaker, analt och vaginalt sex och är givetvis kondomsäkert. Ett tips är att du även kan använda silikonglidmedel som massageolja för inledande erotiska förspel! 

Kiotos 250 ml är en rejäl flaska som räcker riktigt länge. 

Ett pefekt hjälpmedel även för dig som leker mycket analt eller med stora leksaker och fisting där det kan gå åt en hel del glidmedel. Med denna flaska står du aldrig utan och dessutom till ett fantastiskt bra pris!

Högkoncentrerad och 100% kondomkompatibel.

  • PH-optimerat
  • Hudvänligt
  • Dermatologiskt och kliniskt testat
  • Naturligtvis kondomkompatibelt

Fungerar lika bra till att använda i hop med leksaker som att använda vid sex, undvik dock att använda silikonbaserat glid tillsammans med leksaker av silikon. 

Innehåll: 250ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan