Kategorier
Information

Waterglide - Aloe Vera - 300ml Jätteflaska!

99:-
Ord. pris 199:-
Från 4 kr/månad
Antal:
Art.nr: 30091

WaterGlide är ett otroligt prisvärt glidmedel som på kort tid blivit en riktig succé för sin goda kvalitet och sitt låga pris. Mycket glidmedel för pengarna helt enkelt!​

Denna flaska fungerar desssutom till både massage, sex, leksaker och anala lekar. I grunden ett vattenbaserat glidmedel med tillsatser av Aloe Vera. Formel som är extra skonsam och även fungerar läkande mot din hud och dina slemhinnor. Fri från både parabener, färg, doft och konserveringsmedel. Aloe Vera är en medicinväxt och dess läkande egenskaper har varit kända världen runt i över 6000 år! Produktens pH-värde matchar vaginans naturliga pH-värde, något som är extra viktigt för dig som är lite känslig. En riktigt bra allroundprodut man bör ha i sin samlig. För massage och skönt sex!

Förpackningen innehåller hela 300 mililiter vilket räcker för mycket njutning och spännande lekar! En riktig jätteflaska du har länge.

Vattenbaserat glidmedel med många goda egenskaper:

  • PH-optimerat
  • Hudvänligt
  • Dermatologiskt och kliniskt testat
  • Naturligtvis kondomkompatibelt

Fungerar lika bra till att använda i hop med leksaker som att använda vid sex. Ett måste för extra sköna stunder i sovrummet.

Innehåll: 300ml

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan