Kategorier
Information

Womanizer W500 Pro Magenta

1 479:-
Ord. pris 1 849:-
Från 62 kr/månad
Antal:
Art.nr: W500PROMAG

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. Womanizern är världens första vuxenleksak med denna nya typ av stimulationsteknik.

Womanizern suger upp klitoris lätt och stimulerar sedan med pulserande tryckvågor helt beröringsfritt. I och med detta uppstår det en helt ny sorts lustupplevelse som belönas med häftiga orgasmer - och i många fall fontänorgasmer. Att överstimulera klitoris är nu ett minne blott. Ett måste för dig som gillar t.ex. oralsex där du blir slickad!

Vid en testpanel blev svaret tydligt. Det har genomförst tester med 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Testpanelen för Womanizer beskriver Womanizer som: "Fascinerande", "Håller alltid vad den lovar", "Från 0 till 100 på några få sekunder", "Den gav mig multipla orgasmer", "Varje kvinna borde ha en" samt "helt nya känslor som jag aldrig upplevt".

 • 52% fick orgasm på under 1 minut,
 • 76% tycker att intensiteten är stark,
 • 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
 • 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
 • 92% ville använda Womanizer igen,
 • 98% ville äga en Womanizer,
 • 100% tyckte att Womanizer är unik!​

Denna Womanizer är tillverkad i rosa kroppssäkert ABS-material designad med vitt leopardmönster samt en snygg kristall.

Placera munstycket över klitoris, tryck på knappen och låt den göra jobbet. Du kommer få en fantastisk stimulans tack vare tryckvågor som endast klitoris kan känna av, då klitoris består av tusentals nervtrådar. Hela 8 hastigheter finns att välja mellan.

Womanizer har avtagbara munstycken för att du ska kunna byta ut dem med tiden och hålla god hygien. Standardstorlek är 1cm i diameter och två stycken medföjer. Dessa tvättar du även enkelt med desinficerat rengöringsmedel t.ex. Toy Cleaner. Extra munstycken och Toy Cleaner finns att köpa separat hos oss. Har du en något större klitoris köper du till extra munstycken som är ca 2 cm i diameter så att hela ryms i koppen.

 • Sugstimulation med Orgasmgaranti!
 • Världsunik klitorisstimulans
 • Beröringsfri stimulation
 • En enastående lustkänsla
 • Uppladdningsbar

Med W500 modellen får du själva leksaken, två normalstora munstycke (större finns att köpa till), förvaringspåse och USB-laddare (sladd), samt adapter till USB-sladden för vägguttaget.

 


4 av 5 i Aftonbladet
Womanizern ger dig 100 procent orgasmgaranti, men på ett helt nytt sätt. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan