Kategorier
Information

Intimate Jewelry Seamless Silicone - Large

179:-
Ord. pris 499:-
Från 7 kr/månad
Antal:
Art.nr: 910115

Otroligt lyxig buttplug till ett helt fantastiskt pris. Perfekt för dig som vill ha det där lilla extra både är det gäller kvalitet och materialval.

Denna läckra buttplug tillverkad helt i finaste silikon känns len och mjuk mot huden. Seamless Silicone är just som namnet antyder helt utan skarvar eller skavande kanter och är helt sammetslen. Silikon glider fantastiskt bra med lite glidmedel och lämpar sig extra bra för anala leksaker.

Denna plugg i något större storlek med en längd av 9 cm och en största diameter på 4,5 cm är ett riktigt konstverk. För att extra smycka din rumpa sitter där en stor och skinande sten som drar till sig mycket uppmärksamhet i änden av pluggen. Stenen går dessutom ta ut från själva pluggen för enklare rengöring av leksaken.

Denna exklusiva plugg är den perfekta presenten till din partner och kommer garanterat att bli uppskattad!

Denna plugg är perfekt för dig som provat något där bak förut och vet hur skönt det kan vara. Att den sedan är otroligt vacker gör inte saken sämre!

Mått:

Längd: 9 cm

Diameter 4,5 cm

Material: Silikon

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan