Kategorier
Information

Fox Tail Golden Plug Medium - Svans För Kinky Lekar

479:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: ET159GLD

Vi kan nu erbjuda världens mest exklusiva och unika analplugg för dig som enbart vill ha det bästa! Tillverkad i guldpläterat aluminium med en längd av 8 cm och en största diameter på 3,2 cm är denna plugg som ett riktigt konstverk. 

Men denna plugg har något som andra pluggar normalt sett inte har - en supermjuk och vacker svans! Tänk att få känna känslan av kall metall i rumpan och att ha en mjuk svans för ett tag! Perfekt såväl för sexigt förspel i sovrummet som skön dominans och kinky lek. Aldrig tidigare har din rumpa sett så attraktiv ut som med en läcker lurvig svans där bak. Lyfter du på svansen och låter honom komma in samtidigt?! 

Denna superexklusiva plugg är den perfekta presenten om din partner gillar något kul där bak och kommer garanterat att bli uppskattad! Pluggen levereras även i en vacker förpackning vilket inte gör saken sämre.

Perfekt för dig som har använt pluggar förr och är villig att testa något lite större. Att pluggen sedan är otroligt vacker gör inte saken sämre!

Så vill du prova något utöver det vanliga - prova en plugg med svans.

Mått:

Längd på plugg (penetrerande längd): 8 cm 

Diameter: 3,2 cm 

Total längd inklusive svans: ca 50 cm

Material: Aluminium/Konstpäls

Färg: Brunmerlerad svans, plugg i guldfärg

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan