Kategorier
Information

Diogol Erotic Jewel - ANNI T3 - Guld

579:-
Från 24 kr/månad
Antal:
Art.nr: E26246

Diogol är ett franskt lyxmärke som på kort tid har blivit riktig stora över hela Europa. Dess designers skapar sexleksaker av hög kvalitet och med en design och finish som håller sig klart över normal standard.

Produkterna inte bara designas i Frankrike utan även tillverkas där vilket är ovanligt för branschen.

Diogol har även ett sammarbete med Swarovski så alla stenar på produkterna kommer ifrån dem!

Denna lilla plug är verkligen en riktigt läcker leksak. Den är till för dig som kanske normalt inte är inne på anala leksaker men som börjat tycka att t.ex. en tumme där bak under sex är väldigt skönt. Men nu kanske du vill ha en leksak som är i samma storlek för att kunna ha händerna till annat? Då är detta helt rätt storlek för dig!

Denna plug är just inte större än en tumme men ack så mycket vackrare! Helt tillverkad i aluminium som förkromats med svart läcker glänsande färg som matchar den klara stenen underbart vackert.

En plug som kan bäras under hela dagen så varför inte göra dig extra fin till nästa fest? Att överraska sin partner med en sådan vacker utsmyckning i baken när kläderna faller av kommer garanterat att få vilken kille som helst att bli galen av åtro! 

Mått:

Längd: 8 cm

Penetrerande längd: 6,5 cm

Diameter 3,5 cm

Material: Aluminium/Glas

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan