Kategorier
Information

Titanmen The Hand - 100% Naturlig Avgjutning

499:-
Ord. pris 799:-
Från 21 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3202-11-BX

Har du tröttnat på små gulliga dildos och VERKLIGEN vill ha något stort i dig som fyller ut? Kanske till och med funderat på om det här med fisting är något för dig?

Denna exakta avgutning av en verklig kupad spetsformad kvinnohand med alla detaljer kommer att göra jobbet och ta dig till helt nya höjder! Tillverkad i USA från välkända DocJohnsson och givetvis i ett helt kroppssäkert antibakteriellt material. 

Handen är i storlek som en helt vanlig kvinnohand. Den är mjuk och följsam i känslan men samtidigt hård och stabil. 

Perfekt för sköna fist-fucking lekar i både vagina och anal! Så vill du känna hur det känns att bli ordentligt fistad men inte har någon som har lämplig storlek på hand är detta helt klart dongen för dig!

Just denna modell är dessutom utrustad med ett Vac-U-Lock-kompatibelt handtag för ett agressivt grepp. Med Vac-U-Lock kan man även välja att kombinera handtaget med andra sexleksaker med samma Vac-U-Lock-teknik.

Gör din fisting-fantasi till verklighet och ta chansen att uppleva den tillfredställande känslan av att ha en full hand inuti dig.

Längd: 43cm

Längd skaft: 29cm

Diameter: 7cm på bredaste stället

Färg: Svart

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan