Kategorier
Information

Ripple Rider Anal Probe

279:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3002042590

Om du har upptäckt njutningen med att ha något där bak är detta en riktigt härlig anal leksak för dig! En analprobe med inbyggd vibrator som styrs med en enkel knapptryckning i botten när den sitter på plats där bak!

Denna sköna probe är i modell smalare upptill vilket gör att den lätt glider på plats och som sedan ökar diameter stegrande och blir bredare desto längre du väljer att föra in leksaken där bak. Den är tillverkad i ett skönt glidvänligt material för maximal njutning och kan med fördel användas med vattenbaserat glidmedel. Den är dessutom vattentät och kan gärna användas för trevliga stunder i duschen eller badet. 

Den har utrustats med kraftfull motor för vibrationer som stimulerar dina erogena zoner. Motorn sitter i botten av staven vilket gör den övre delen helt böjlig och därmed följer den dina former maximalt. Vibratorn gör att hela leksaken vibrerar fantastiskt skönt och retar dig till orgasm snabbare än någonsin tidigare! Det finns tre hastigheter för att du ska kunna öka på vibrationerna desto närmare klimax du kommer.

Längd: 20cm

Penetrerande längd: 16 cm

Diameter: 1,5-4cm 

Batteri : 2 st AA-batterier 

Material: TPE (stav) samt ABS (handtag)

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan