Kategorier
Information

Full Moon Exclusive 2

359:-
Ord. pris 599:-
Från 15 kr/månad
Antal:
Art.nr: EW-034005-Pink

Exklusiv rabbit för dig som enbart vill ha det bästa! Tycker du dessutom att tjockleken spelar mer roll än längden? I så fall är detta en rabbit till för dig.

Tjockare än de flesta andra rabbitar på marknaden fyller denna ut extra mycket samtidigt som den otroligt kraftfulla kaninen vibrerar mot klitoris på utsidan. Inte nog med detta är den dessutom utrustad med ultra 7 teknik för maximal njutning!

Denna rabbit är alltså försedd med den populära ultra 7 funktionaliteten på klitorisstimulatorn. Detta gör att du inte bar kan välja mellan svag till stark vibration utan även få njutningsprogram som är stegrande och pulserande!

Allt styrs enkelt genom knappar längst ner på staven. Där väljer du mellan vilka sju lägen du vill ha på klitorisstimulatorn samt mellan sex hastigheter på rotationen av toppen på rabbiten. Allt indikeras tydligt genom LED belysning vid knapparna.

Sju rader stålkulor gör också att höljet på rabbiten rör på sig och stimulerar både insidan och läpparna vid användning. Allt för maximal njutning.

"To The Moon And Back - med orgasmer som om du hade varit på månen och vänt.."

Drivs av fyra AA batterier.

Längd totalt: 26,5 cm

Penetrerbar längd: ca 15 cm

Diameter: 4,6 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan