Kategorier
Information

Inflatable Vibrating 6" Strap-On

799:-
Från 33 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD3957-23

Denna strap-on kommer ge dig möjligheten att ta din partner med en rejäl dong fäst på en bekväm sele och som dessutom går att expandera för en maximal känsla av total utfyllnad! Ge din partner den stora tjocka bamse som hen alltid drömt om! 

Sätt på selen med de justerbara nylonbanden. Använd rikligt med glidmedel för en naturligt blöt upplevelse. När det sedan är dags att fylle din partner till max är det bara att pumpa upp dongen. Gå från en redan från början väl tilltagen penis på 4,8 cm i diameter upp till 8 cm i diameter!

Denna version har dessutom en inbyggd vibrator i dongen vilket skänker än mer mjutning samtidigt som utfyllanden är maximal. Allt styrs via den smidiga lilla kontrollen helt steglöst och som fästes i höftbandet. 

Så använd denna smarta strap-on på flera sätt:

  • Har du och din kille kommit till det stadie då du retar honom med din tunga eller ett finger och han ändå vill ha mer... Ge din kille den anala tillfredsställelse han längtar efter med denna strap-on. Då får han känslan av att faktiskt bli påsatt på riktig och du kan ge honom den bamse i rumpan han alltid drömt om.
  • För kvinna till kvinna för spännande lekar utan män inblandade och där ni själva bestämmer exakt hur stor kuk ni vill ha för dagen!

Införbar längd: 13,4 cm

Diameter: 4,8 cm (Men pumpas upp till önskad tjocklek max ca 8 cm i diameter)

Justerbara elastiska band passar de flesta storlekar.

Drivs av: 2st AA batterier - ingår ej

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan