Kategorier
Information

Pretty Love Brighty

299:-
Ord. pris 599:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: DH-10562

Modern och mycket snyggt utformad rabbit i ett lite mindre format, men inte mindre skön för det!

Tillverkad i silkeslent silikonmaterial som känns mjukt mot huden och som glider helt friktionsfritt.  

En högkvalitativ vibrator som är perfekt utformad för en kvinnas kropp. Den är utrustad med dubbla starka motorer för att reta dig till skön orgasm. En i vibratorns skaft för insides stimulering och en i den flexibla yttre delen som ligger mot klitoris. Denna del är dessutom utformad som en skön "tumme" som ligger just an på det rätta stället!

Denna supermoderna skapelse har inte mindre än 30 olika vibrationsfunktioner och styrs enkelt genom två upplysta LED-knappar på utsidan av staven. Du kan välja mellan allt ifrån stark till svag vibration i varje program som t.ex. stegrande, pulserande, konstant etc.. 

Denna rabbit är i något mindre modell perfekt för dig som njuter mest av klitorisstimulering men som också vill kombinera detta med att stimulera slidan utan att ha någon bamse. Stimulering på båda ställen samtidigt ger en garanterat intensiv och explosiv orgasm!

Mått:

Total längd: 20 cm

Penetrerande längd: 11 cm

Diameter: 3,5 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan