Kategorier
Information

We-Vibe Unite

559:-
Ord. pris 895:-
Från 23 kr/månad
Antal:
Art.nr: SNUNSG4

Sedan första versionen har det kommit många varianter av We-Vibe med avancerade funktioner, blåtand och uppkoppling mot telefon och internet. We-Vibe Unite hittar tillbaka till rötterna och är en helt ny uppdaterad variant av den allra första - mest populära vibratorn av dem alla.

En fantastiskt skön produkt tillverkad helt i silikon, som är vattentät, uppladdningsbar och som styrs med en vanlig fjärrkontroll utan krusiduller!

Klassiska parvibratorn We-Vibe i en helt ny och mycket prisvärd modell. Unite är en nedbantad modell för dig som söker en parvibrator men struntar i såväl laddstation som appstyrning via mobiltelefon. Med i förpackningen kommer förutom själva parvibratorn även en förvaringspåse, laddkabel, fjärrkontroll och glidmedelsprov. Samma sköna och effektivt stimulerande form som tidigare modeller. We-Vibe är världens mest sålda parvibrator och bärs av henne under tiden du och din partner har sex. Stimulerar såväl klitoris som G-punkten och mannens penis.

Lek hands-free tillsammans med din partner och gör sexet mångfaldigt skönare med detta enkla hjälpmedel till hands. Den medföljande fjärrkontrollen har endast en knapp för superenkel manövrering, räckvidd upp till tre meter. Produkten kan även användas ensam av henne vid onani. Superstarka vibrationer och dubbla motorer, tillverkad av kropps och allergisäkert silikon av medicinsk kvalitet.

We-Vibe Unite erbjuder:
• G-punkt och klitorisstimulans, individuellt eller samtidigt
• Uppladdning via USB, inga batteribyten
• Otroligt enkel användarvänligt med bara en knapp
• Förvaringspåse av sammetsliknande tyg
• Portionspåse med We-Vibe glidmedelsprov

We-Vibe Unite är formad för maximal njutning under sexet och retar klitoris till orgasm samtidigt som kvinnan blir penetrerad. Även mannen känner vibrationerna som vandrar längs leksaken in mot penis och g-punkt. Dess nya starka motor är där för att leverera starkare  mer intensiva vibrationer än någonsin tidigare. Den böjda klitoris stimulatorn följer hennes kropp och försiktigt vilar den mellan blygdläpparna.

Tillverkad med silkeslent medicinskt silikon, är We-Vibe Unite helt kroppsäker och 100% vattentät för lekar i duschen och enkel rengöring. Styr allt genom den enkla knappen på toppen av klitorisstimulatorn eller med fjärrkontrollen som enkelt reglerar hastigheterna, de tio programmen och pulseringarna med en enda knapp.

Fulladdad ger denna leksak dig 60 minuter av njutning och därefter laddas den enkelt upp via din dators USB eller t.ex. mobilladdare. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan