Kategorier
Information

Womanizer Starlet 2 - Havsblå

690:-
Från 29 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0596310

Womanizer Starlet 2

Nu finns Starlet i den nya uppdaterade och ännu snyggare designade versionen! Skillnaden mot den tidigare modellen är att den är mer ergonomiskt designad samt har två knappar - du kan nu öka eller minska mellan de fyra olika intensitetsnivåerna - istället för som tidigare då den bara hade en knapp och man måste gå "varvet runt". Samma kraftfulla motor som i den senaste modellen från Womanizer gör njutningen lika skön. Dess behändiga storlek gör att den ligger perfekt i handen och har lätt att komma åt klitoris med går även bra att använda samtidigt som ni har sex. Dess låga vikt och lagomstorlek gör även att den är pefekt att ta med i hanväskan, på dejten och på resan. Produkten jobbar via tryckvågor/ultraljud sk. "Pleasure Air Technology" och stimulerar din klitoris beröringsfritt. En av de bästa produkterna för dig som snabbt vill "komma igång" under förspelet, men också för dig som är på jakt efter snabba och multipla orgasmer. Womanizern är samtidigt även det bästa hjälpmedlet för dig som har svårt att uppnå orgasm. Kan användas såväl vid onani som under sex. Womanizer Starlet's motor har fyra olika styrkor.

Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel.

Mått 11,7cm x 4,5 cm. 

Färg: Havsblå

100% vattentät

Allmänt om Womanizer

Ett premiummärke för dig som enbart vill ha det bästa och garanterat inte kommer att bli besviken! Denna revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. Womanizern är världens första vuxenleksak med denna nya typ av stimulationsteknik. Womanizern suger upp klitoris lätt och stimulerar sedan med pulserande tryckvågor helt beröringsfritt. I och med detta uppstår det en helt ny sorts lustupplevelse som belönas med häftiga orgasmer - och i många fall fontänorgasmer. Att överstimulera klitoris är nu ett minne blott. Ett måste för dig som gillar t.ex. oralsex där du blir slickad!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan