Kategorier
Information

Phantom Silicone Moving Remote Controlled Panty Vibrator

599:-
Från 25 kr/månad
Antal:
Art.nr: ER20051

Rykande färsk nyhet som lockar till massor av spännande lekar både i och utanför sovrummet!

Denna silkeslena och släta vibrator passar perfekt i dina trosor för en skön och diskret stimulans. Det böjda, penisformade skaftet hittar din g-punkt samtidigt som basen med dess utbuktning särar på blygdläpparna och riktar in sig på din klitoris. Få känslan av att ha något i dig samtidigt som vibrationerna retar din klitoris. 

Som detta inte vore nog styrs allt helt trådlöst med den medföljande fjärrkontrollen och du har inte mindre än 7 olika program och hastigheter att välja mellan. Men denna modell har något som är helt unikt. Motorn i toppen på dongen gör att den svagt rör sig i cirklar. Detta gör att g-punkte stimuleras och du känner att du har något på insidan som dessutom rör sig likt du hade haft sex. Med en motor i skaftet direkt mot din klitoris samtidigt som det rör sig på insidan kommer njutningen att bli total. 

Lämna kontrollen till din partner (om du vågar), eller styr din egen njuting hemma eller t.ex. på stan eller vid ett restaurangbesök! Du kan också välja att styra vibrationerna med knappen på vibratorn om du t.ex. vill använda den i sovrummet för skön njutning. 

Vibratorn är uppladdningsbara och laddas med medföljade USB-kabel som du enkelt ansluter till en dator eller med din mobilladdare.

Total längd: 12,5 cm. Penetrerande längd: 10 cm 

Diameter: 3 cm 

Material: Silikon, ABS

Färg: Rosa

Fjärrkontroll drivs av: 1st A23 - 12V batteri - Medföljer

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan