Kategorier
Information

Rough Boy - Svart

199:-
Ord. pris 399:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: EI-040007-Black

En revolutionerande produkt - den vibrerande prostatastaven.

Rough Boy är en multivibrator skapad efter den populära Rude Boy som är den enda multivibratorn för män som är handsfree.
Detta är en multistimulator för män. Dess unika design gör det möjligt att kombinera vibrerande massage och stimulering av pungkulor, prostata och perineumdelen på samma gång. Den har en kraftfull vibrerator och dess form utvecklades för att ge en mera precis stimulans.

Rough Boy är tillverkad av högkvalitativ silikon med sammetslen yta för bästa möjliga känsla, den är böjlig, följsam och luktfri.
Den flexibla böjda utformningen gör det möjligt att kunna luta sig tillbaka och njuta - utan att nödvändigtvis behöva hålla i den med handen.

Den starka och mycket tystgående vibratorn är placerad precis i ändan av böjen som vilar mot undersidan av pungen, där är vibrationerna således starkast. Vibratorn är en så kallad enstegsmodell och är försedd med touch-knapp för enkel hantering.

Drivs av ett styck LR1 (Medföljer ej)

Mått:

Diameter: 3 cm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan