Kategorier
Information

Satisfyer Balls Double - Moving Balls - 3 Pieces Training Set

259:-
Från 11 kr/månad
Antal:
Art.nr: 360067

Varför inte satsa på det allra bästa? Knipkulor helt i silikon i underbart fräsch design! Har har vi Satisfyer Balls som är ett kit med tre knipkulor i olika moderna färger och med olika vikt för att du på ett effektivt sätt ska kunna träna upp dina knipmuskler och på så vis kunna få uppleva starkare orgasmer! Välj helt enkelt de lättaste kulorna först och arbeta dig uppåt när du känner att du är redo för nästa steg.

Knipkulornas mycket ergonomiska och mjuka ihopflytande form i det härliga silikonmaterialet gör att kulorna inte har några som helst problem att komma på plats - det finns även räfflor/skåror på produkten som ökar känslan ytterligare. Öglan i silikon gör att det är enkelt att ta ut kulorna när helst man vill.

Denna modell har dessutom rörliga kulor på insidan vilka rör sig i takt med dina rörelser och gör att träningen blir än mer effektiv träning.

Hela produkten är i silikon vilket ju verkligen gör att det blir en extra hygienisk känsla.

Används med fördel ihop med vattenbaserat glidmedel.

Detta är knipkulor av verkligen av mycket hög kvalitet och är något varje kvinna bör äga.

Knipkulor har många goda egenskaper såsom att de hjälper till att återställa bäckenbottenmuskulaturen efter en förlossning, förbättrar den vaginala kontrollen och hjälper till att förhindra urinläckage - och de kan också leda till fler och starkare orgasmer då stimulansen blir mer intensiv när knipmusklerna är starka. 

Mått:

Längd: 17,6 cm (inkl ögla)
Diameter: 3,4 cm

Vikt: 60 gram, 75,6 gram samt 91,6 gram 

Färg: Turkos, Rosa, Röd

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan