Kategorier
Information

Satisfyer Plugs - 3-pack

149:-
Ord. pris 249:-
Från 6 kr/månad
Antal:
Art.nr: 360071

Varför inte satsa på det allra bästa för en total anal njutningsupplevelse? Buttplugs helt i silikon i underbart fräsch design i tre olika variationer för att du ska få uppleva galna anala äventyr i njutningens tecken! Har har vi Satisfyer Plugs som är ett kit med tre helt olika analpluggar för att din anala njutning ska bli unik och varierande - tre analäventyr i ett och samma paket är ju verkligen inte något du varje dag brukar få uppleva.. inte förrän nu!

Den rosa pluggen har kulformad design med tre kulor i storleksordning med den minsta i toppen för att underlätta införseln. Den röda pluggen har två ovalformade kulor och den lila pluggen har en speciell skruvformad design för att komma åt varje skrymsle och vrå inne i din anala njutningsbunker. Alla pluggar har en ögla längst ner som ser till att det är enkelt att ta ut pluggen eller lätt byta när helst du vill och som även gör att du inte behöver oroa dig för att pluggen ska kunna hamna alltför långt in.

Pluggarnas mycket ergonomiska och mjuka form i det härliga silikonmaterialet gör att de inte har några som helst problem att komma på plats, men ett vattenbaserat glidmedel kan rekommenderas för att underlätta ytterligare.

Storleken och designen på pluggarna passar både nybörjare och personer som redan är analt erfarna!

Hela produkten är i silikon vilket gör att det blir en extra hygienisk känsla samt att det är lätt att göra rent produkten efter användning.

Används med fördel ihop med vattenbaserat glidmedel.

Mått:

Längd: 13,5-14 cm (inkl ögla)
Diameter: 0,9 -3,1cm

Färg: Rosa, Röd, Lila

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan