Kategorier
Information

Satisfyer Colored Beads - 2-pack

199:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: E28617

Varför inte satsa på det allra bästa för en total anal njutningsupplevelse? Analband helt i silikon i underbart fräsch design i två olika variationer för att du ska få uppleva galna anala äventyr i njutningens tecken!

Här har vi Satisfyer Coloured Beads som är en duo med två helt olika analband för att din anala njutning ska bli unik och varierande - två olika analäventyr i ett och samma paket är ju inte något du varje dag brukar få uppleva.. inte förrän nu!

Det rosa analbandet har kulformad design med fem kulor i storleksordning med den minsta i toppen för att underlätta införseln. Det turkosa analbandet har även detta fem kulor men istället en diamantformad design för en lite spetsigare njutningsfulla känsla! 

Med ögla längst ner är det enkelt att ta ut analbandet eller byta till det andra närhelst du vill och som även gör att du inte behöver oroa dig för att bandet ska kunna hamna alltför långt in.

Analbandens mycket ergonomiska och mjuka form i det härliga silikonmaterialet gör att de inte har några som helst problem att komma på plats, men ett vattenbaserat glidmedel kan rekommenderas för att underlätta ytterligare.

Storleken och designen på beadsen passar både nybörjare och personer som redan är analt erfarna!

Hela produkten är i silikon vilket gör att det blir en extra hygienisk känsla samt att det är lätt att göra rent efter användning.

Används med fördel ihop med vattenbaserat glidmedel.

Mått:

Längd: 20,5 cm (inkl ögla)
Storlek: Växande diameter (från liten till stor)

Material: Silikon

Färg: Rosa och turkos

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan