Kategorier
Information

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

299:-
Ord. pris 990:-
Från 12 kr/månad
Antal:
Art.nr: SATPROPENNG

SATISFYER PRO PENGUIN - INFO

Satisfyer Pro Penguin är en helt ny omdesignad variant av den numera totalt älskade storsäljaren för kvinnor. Denna modell har likt ALLA modeller i serien 11 program, är helt vattentät och skänker samma njutning som alltid. Det som skiljer nya serien åt är form, storlek och drift. Denna modell är helt omsluten av ett gummilikt material som gör att den känns exklusiv och len mot huden. Dess smarta form och vinkel gör att du med lätthelt kommer åt klitoris och samtidigt som den sitter på plats är lätt att reglera. Den styrs med två knappar där en är av och på samt en där du börjar med låg intensitet och där varje knapptryckning tar dig en hastighet upp. PRO modellerna är dessutom uppladdningsbara och laddas enkelt via USB på datorn eller t.ex. via din mobiltelefonladdare. En laddning ger ca 2 timmar njutning & orgasmer. 

Givetvis är alla nya Satisfyer lika tysta och enkla att rengöra.

Längd: 12 cm

VAD ÄR EN SATISFYER?

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer utan för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten - den sköter jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pulser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betydligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Denna sexleksak har 11 olika nivåer av intensitet som du själv justerar efter hur känslig din klitoris är. 

OBS! Nu säljs denna vara även i paket med glidmedel och rengöring till ett rabatterat och mycket förmånligt pris! 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan