Kategorier
Information

Remote Control Vibrating Egg - Trådlös Orgasm!

199:-
Ord. pris 399:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: DH-10364

Smidigt trådlöst ägg med många funktioner och användningsområden hemma eller på stan!

Fjärrstyrt vibrerande ägg perfekt för dig som njuter av antingen insides eller utsides stimulans av klitoris. Tillverkat i mjukt och sammetslent material som glider lätt och känns skönt mot huden.

Ägget styrs enkelt genom tre knappar på medföljande fjärrkontroll. Du kan välja mellan hela 20 njutningslägen - allt ifrån svag till stark vibration, pulserande, stegrande mm. Allt för din maximala njutning!

Kan med fördel användas som trådlös klitorisstimulator för att slippa sladdar eller för insides stimulering. Så varför inte låta din partner styra fjärrkontrollen? Fungerar lika bra hemma som på stan eller krogen. Kul lek för vuxna - vem har egentligen kontrollen över din orgasm?!

Fördelen med detta ägg är också att det drivs helt av vanliga AAA batterier. Många andra ägg kan ha specialbatterier i t.ex. fjärrkontrollen men inte detta. Du har även mycket bra kontroll över vad som händer trots att det bara styrs med tre knappar. Plus startar och stegar dig fram land vibrationerna och trycker du en gång på "power" så går ägget upp till max hastighet och ytterligare ett tryck så stängs det av. Så när någon annna har kontrollen är det lätt att styra mellan program, max och av. 

Drivs av:

Fjärrkontrollen: 1st AAA batteri 

Stimulator: 2st AAA

Mått:

Längd: 7,5 cm

Diameter: 3,2 cm

Batteri till ägget ingår ej, glöm inte att köpa till så att du är redo när ditt paket anländer!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan