King Cock 12" Slim Double Dong - 30 cm Dubbeldildo - LYXDONG

  • Produktnummer: PD5516-21
  • 379 kr


  • Fri frakt över 599:-
  • Snabb leverans: 1-2 dagar!
  • Kostnadsfri fakturabetalning!

King Cock 12" Slim Double Dong - 30 cm Dubbeldildo - LYXDONG

King Cock 12" Slim Double Dong

Denna modell avser 12" eller 30 cm dubbeldildo. Perfekt för många spännande lekar antingen själv eller tillsammans med en partner. Ett ollon i varje ände gör att två kan njuta samtidigt med maximal naturlig känsla. Den är även flexibel och böjar så att den går att använda för dubbel penetration - en i varje hål! Tjockleken på denna modell är otroligt realistisk och liknar en medeltjock svensk penis idag med sina 3,6 cm i diameter. 

Penetrerande längd: 30 cm 

Total längd: 30 cm 

Diameter bredaste stället: 3,6 cm


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra
Captcha