Kategorier
Information

King Cock 11" Two Cocks One Hole - Natur

579:-
Från 24 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD5552-21

King Cock 11" Two Cocks One Hole

Upplev det senaste från King Cock-serien! Nu kan du uppfylla dina 2-i-1-fantasier med denna tjocka dildo som är en mycket välgjord avgjutning av två stycken fullvärdiga och naturliga penisar.

King Cocks Two Cocks One Hole är något helt nytt då du får två kukar som hänger ihop. Den är exklusivt handgjord och mycket flexibel och kommer att ge dig en spännande stimulans och en tillfredställande känsla av att vara maximalt fylld!

Den kraftfulla sugkoppen sitter fast på nästan vilken yta som helst vilket gör det hela ännu mer spännande då du kan ta dig en ridtur på detta grova monster när du helst önskar!

Denna modell är 11" eller ca 28 cm i penetrerande längd. Detta är ingen avgjutning av en normalstor kuk, detta är ett enormt monster! Till för dig som vet vad du vill ha, vill du kanske utmana dina gränser och se hur mycket du få in? Denna massiva leksak kommer ge dig vaginala orgasmer du aldrig tidigare upplevt! Med extra naturlig design kan du rida denna dong riktigt hårt - helt enkelt perfekt för dig som vill bli ordentligt påsatt.

Färg: Natur

Penetrerande längd: ca 27,9 cm 

Total längd: 30,5 cm 

Omkrets: 28,7 cm

Diameter bredaste stället: 9,1 cm

Material: PVC

 


Om King Cock!

King Cock har sedan lanseringen tagit hela världen med storm och har på kort tid blivit en av storsäljarna. En serie lyxdongar från välkända Pipedream för dig som bara vill ha det bästa! Tillverkade i Pipedreams senaste högteknologiska gummifabrik i USA, i ett helt nytt material som verkligen känns som äkta vara. Du kan klämma och nypa dongen i huden och känslan är precis som en äkta penis. Mjuk och följsam, fullt böjbar men ändå styv på ett helt naturligt sätt. Materialet är stabilt och gediget och du känner genast på den tunga vikten att detta är en leksak du kommer att ha i många år framöver.

Vill du att din dildo ska se ut och kännas precis som den stenhårda kuk du alltid har fantiserat om? Sluta dröm och klicka hem den nya KUNGEN av dongar!

Varje ven, skaft och ollon är noggrant handgjort och handmålat med en fantastisk detaljkänsla för att ge dig den mest realistiska upplevelse någonsin.

 Den kraftfulla sugkoppen i basen fäster mot nästan alla plana ytor och gör dem kompatibla med strapon-selar.

Givetvis helt fria från ftalater & latex. 100% kroppsäkra och allergivänliga.

  • Otroligt realistisk
  • Hållbart material som varar många år framöver
  • Ftalatfri och allergivänlig
  • Mycket stark sugfot
  • Strap-on harness kompatibel 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan