Kategorier
Information

We-Vibe - Ditto Anal Plug Purple

1 190:-
Från 50 kr/månad
Antal:
Art.nr: WVDITTO-PURPLE

Nu har utvecklarna bakom världens mest sålda parleksak verkligen fått till det och skapat en helt ny produkt som varje kvinna - eller för den delen man - som gillar att ha något där bak kommer att sukta efter! Detta är vad vi kallar anal njutning med kvalitet! Plug and Play helt enkelt!

We-Vibe och deras kända parvibrator har vunnit flera prestigefulla priser och nu kommer företaget med en ny härlig leksak som är perfekt för dig eller er som tycker anala sexlekar är spännande. Ni kanske vill prova, fortsätta utveckla eller rentav redan älskar det njutningsfulla med anal stimulans och de fantastiska orgasmerna som man har all chans att få uppleva. Och det blir extra härligt med en plugg som vibrerar!

We-Vibe Ditto har mjuka former och är kurvad för att ligga bra i handen. Har en form designad för att lätt kunna föras in där bak och skapa maximal njutning och tillfredställelse. Detta är en plugg som är bra på många sätt. Den kan med fördel användas för ensambruk som extra krydda vid onani - men fungerar naturligtvis ypperligt att använda samtidigt som oralsex eller vid andra spännande sexuella aktiviteter.

Du sköter enkelt vibrationerna med den medföljande fjärrkontrollen, men det speciella med We-Vibe och appen We-Connect som medföljer, är att man även kan styra pluggen med denna app - till exempel om din partner befinner sig på annan plats.

Låter det lockande att du för in pluggen och att din partner styr vibrationerna och din orgasm?

 
Ditto har 10 st förprogrammerade vibrationslägen, men du kan även skapa dina egna vibrationsmönster med appen We-Connect - vilket betyder att era sexlekar kan bli oändliga och aldrig likadana från gång till gång. 
 
Ditto är kompatibel med appen We-Connect där den kan kontrolleras och där man även kan hitta fler funktioner till sin Ditto. Vibrationerna styrs då enkelt med touch-skärmen på sin smartphone eller surfplatta och man kan njuta tillsammans även när man är ifrån varandra. Så han/hon behöver inte ens vara i närheten, med appen kan ni styra varandras We-Vibe-produkters vibrationer och orgasm från vart som helst i världen!
 
- Ergonomisk design
- Kraftfulla vibrationer
- Kompatibel med appen We-Connect
- Varnar vid låg batterinivå
- Tyst motor
- Full laddning ger upp till 2 timmars funktion

Material: Silikon

Färg: Lila

Totallängd: 8,8 cm

Införbar längd: Ca. 7,5 cm

Diameter: 3,2 cm

I  boxen ingår:
-Ditto vibrerande plugg
-Trådlös fjärrkontroll: avancerad fjärrkontroll med intensitet kontroll
-USB-kabel för laddning via USB-port. Kan laddas med USB-nätadapter, (ingår ej) 
-Användare Snabbstartsguide: illustrerad, flerspråkig bruksanvisning
-We-Vibe Lube — från Pjur 2ml prov

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan