Kategorier
Information

Satisfyer 2 Next Generation

199:-
Ord. pris 690:-
Från 8 kr/månad
Antal:
Art.nr: SAT2NG

Satisfyer 2 NEXT GENERATION - Den senaste versionen som lanserats Oktober 2017. Den nya har texten "NEXT GENERATION" tryckt på kartongen - se upp så att du köper senaste versionen. 

Nyheter med Satisfyer 2 NEXT GENERATION är att den är tystare än någonsin tidigare men erbjuder lika kraftig njutning som alltid!

SATISFYER 2 - INFO

Nya Satisfyer 2 i vackert vit och guld är en mycket prisvärd variant av den numera totalt älskade storsäljaren för kvinnor. Nu har alla råd att få njuta av denna fantastiska uppfinning. Denna modell har likt ALLA modeller i serien 11 program, är helt vattentät och skänker samma njutning som alltid. Det som skiljer nya serien åt är form, storlek och drift. Satisfyer 2 har en vinklad form och ett längre huvud som gör det extra smidigt att nå klitoris på ett bra sätt. Den styrs dessutom med en startknapp och ett plus och ett minus. Det gör att du kan öka din intensitet och blir det för mycket kan du på ett enkelt sätt backa tillbaka till lägre hastighet. Den drivs av 2st AAA batterier som du enkelt laddar i botten på leksaken. 

Givetvis är alla nya Satisfyer lika tysta och enkla att rengöra.

Längd: 17 cm

VAD ÄR EN SATISFYER?

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer utan för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten - den sköter jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pulser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter. Produkten är helt vattentät, så det kan med fördel användas i duschen eller i badet för ännu mer njutning. 

Till skillnad mot andra jämförbara produkter har Satisfyer en helt unik vattentät konstruktion så inget glidmedel eller andra vätskor kan tränga in vilket gör den 100% hygienisk. Den är dessutom betydligt tystare än liknande produkter på marknaden.

Denna sexleksak har 11 olika nivåer av intensitet som du själv justerar efter hur känslig din klitoris är. 

OBS! Nu säljs denna vara även i paket med glidmedel och rengöring till ett rabatterat och mycket förmånligt pris! 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte också
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan