Kategorier
Information

Lelo Sona - Svart

529:-
Ord. pris 999:-
Från 22 kr/månad
Antal:
Art.nr: LE6171

Efter galna succér som Womanizer och Satisfyer kommer nu motsvarigheten från lyxiga Svenska Lelo!

Får vi lov att presentera Lelo SONA - klitorisstimulatorn som kommer att ge dig otroligt intensiva multiorgasmupplevelser!

Sona är en revolutionerande klitorisstimulator från kvalitetsmärket Lelo. SONA är en sonisk klitorismasserare. Det betyder att den inte drivs av vibrationer som en vanlig sexleksak. Istället använder den ljudvågor och pulser för att stimulera hela din klitoris – inte bara den yttre delen som man kan se och röra. Detta kan ge en helt ny sorts orgasm och ett långvarigt klimax efter en sensationell uppbyggnad.

Du kan välja mellan åtta tystgående och intensivt tillfredställande inställningar och hitta läget som passar dig för stunden. Då stimuleringen inte har direktkontakt med klitoris kan den användas för att uppnå multipla orgasmer utan obehag. Knapparna på SONA är så lättanvända att du kan använda dem med stängda ögon. 

SONA är tillverkad av ett helt stycke silikon och detta gör den vattentät – även vid laddningsuttaget. Detta gör att du kan ta med den ner i badkar eller dusch för våta lekar. Är dessutom superlätt att rengöra.

Den är dessutom uppladdningsbar via USB – en timmes laddning ger dig en timmes njutning.

Storlek: 99 x 88 x 56 mm.

Färg: Svart

Material: Silikon

Inte att förglömma: I tidningen Glamour med rubriken "This Might Be the Best Vibrator I've Ever Tried" rekommenderas den till alla kvinnor som eftersöker sensationell klitorisstimulation.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan