Kategorier
Information

Satisfyer Partner Plus Med Fjärrkontroll

395:-
Ord. pris 999:-
Från 16 kr/månad
Antal:
Art.nr: E27988

Nu har de gjort det igen! Företaget bakom succén Satisfyer Pro (orgasm-maskinen för kvinnor) har återigen tagit marknaden med storm - och denna gång med en parvibrator som kommer att skänka mycket njutning för er båda.

Den senaste utgåvan är byggd på samma produkt som Partner Plus men nu kan den även styras med fjärrkontroll! Tycker du det är svårt att komma åt eller vill ändra vibrationsläge under sexakten är det extra smidigt att göra detta helt trådlöst! Det går dessutom att bära leksaken vid andra tillfällen, t.ex. på krogen eller på stan och styra med fjärrkontrollen!

Partner Plus

Partner Plus Parvibratorer tar sex till nya höjder av dubbel njutning. Hon bär den under sexakten för extra stimulans till hennes klitoris och G-punkt samtidigt som det skänker mannen extra njutning då båda masseras av vibrationerna under akten. 

Den böjda klitoris stimulatorn följer hennes kropp och försiktigt vilar den mellan blygdläpparna, medan den något smalare mittsektion garanterar en njutningsfull passform inuti. 

Partner Plus Parvibrator är tillverkad i kroppsvänligt silikon och vattentålig för enkel rengöring . Den enkla styrknappen på toppen av klitorisstimulatorn som styr de dubbla motorerna tar er igenom de 3 hastigheterna av vibrationer samt de 7 olika lägena av pulsering. 

Skillnaden på Partner Plus - Couples Vibrator (denna modell) och Parner - Couples Vibrator är att denna har dubbla motorer för att ge ännu mer stimulans åt både dig och din partner! Samt att den större diametern på delen som förs in ger mer än mer intensitet för mannen.

Färg: Lila

Uppladdningsbar. Laddas snabbt och enkelt med medföljande magnetisk usb-kabel.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan