Kategorier
Information

Real Feel Delux No 12 - 30 cm XXL

969:-
Från 40 kr/månad
Antal:
Art.nr: PD1522-21

Om Real Feel

Alltsedan cyberskinmaterialet uppfanns har män kunnat njuta av lösvaginor liknande Fleshlights och "Fuck Me Silly" som verkligen känns som äkta vara . Men trots att det otroligt hudlika materialet finns tillgängligt har det varit dåligt med riktigt naturtrogna vibratorer och dildos fram till nu! 
Real Feel vibratorn är tillverkad i ett extremt naturligt mjukt material som verkligen känns som äkta vara, även kallat Fanta Flesh. Du kan nypa den lite i huden för den äkta känslan och den känns ändå styv och redo precis som en äkta penis skulle vara! 
Vill du ha en dildo/vibrator som verkligen känns som en äkta penis - och som verkligen inte känns hård och kall är detta helt rätt leksak för dig. Den är härligt mjuk och följsam när den glider in - precis som det ska vara. 

Modellerna finns i två varianter; Den vanliga modellen samt Deluxe, den senare är utrustad med en kraftig sugfot. 

  • Vattentät
  • Mjuk
  • Strap-on compatibel
  • Mycket kraftiga vibrationer
  • Kroppsvänligt material

Real Feel Delux No 12

Delux nummer 12 är den största modellen i serien och är en riktig bamse som kommer att fylla dig totalt. Det är den största i serien och något som kommer att tänja dig totalt! Detta är en XXL dildo/vibrator för dig som gillar att njuta av stora saker och som vet vad du vill ha. Denna rejäla dong känns som en enorm bamse som du alltid drömt om att få i dig! 

Denna modell med "wallbanger teknologi" vilket gör att den fastnar mycket hårt på plana ytor så att du kan rida dig själv till orgasm om och om igen!

Drivs av: 2st AA batterier

Längd totalt: 34,5 cm

Längd införbar: 27 cm

Diamater: 6,4 cm

Material: Cyberskin - Fanta Flesh

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan