Kategorier
Information

Satisfyer - One Night Stand

59:-
Ord. pris 149:-
Från 2 kr/månad
Antal:
Art.nr: E22345

Satisfyer One Night Stand är den ultimata leksaken att ha hemma speciellt för alla singelkillar. Givetvis fungerar den lika bra om du som tjej funderat på om en statisfyer är din grej och inte vill lägga för mycket pengar på att testa.

För dig som kille kommer du göra succé om du tar fram denna leksak till din date när ni ska mysa tillsammans! Hon kommer att komma skönt, kanske till och med få en fontänorgasm och du kommer bli kvällens bästa ligg! 

Satisfyer One Night Stand ger dig 35 minuters tillfredsställande stimulans och njutning och ger dig eller din tjej 3-10 orgasmer innan batteriet är slut då de flesta tjejer kommer på några minuter med en Satisfyer. Produkten är därefter förbrukad och du laddar upp hemma genom att köpa en ny. Speciellt hygieniskt om det är olika personer som ska använda leksaken!

Precis som övriga Satisfyer's kommer den med hjälp av tryckvågor att stimulera klitoris på ett sensationellt skönt sätt som gör att blodflödet ökar. Många kvinnor upplever multipla orgasmer och de mest intensiva orgasmerna de någonsin upplevt med denna unika och sugande känsla.

Klitorisstimulatorns silikonmunstycke omsluter din klitoris och levererar oslagbar njutning, likt oralsex. Oavsett om du gillar lätt eller mer intensiv stimulering så kommer dess fyra intensitetslägen garanterat att tillfredsställa dig. Använd gärna vattenbaserat glidmedel för att maximera känslan.

Produkten är tillverkad i silkeslent silikon och har en Satisfyer-motor på insidan. Den har en förförisk röd färg och en ergonomisk och smidig design som är enkel att ta med vart du än är på väg.

OBS! Produkten har en batteritid på 35 minuter och är efter detta förbrukad.

VAD ÄR EN SATISFYER?

En helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer utan för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. 

Satisfyer är precis vad varje kvinna vill ha, en sexleksak avsedd att ge dig intensiva och multipla orgasmer! Satisfyer ger dig med sitt ovala huvud och en innovativ vakuumteknik underbar beröringsfri massage direkt på klitoris. Placera Satisfyer mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten - den sköter jobbet åt dig! Med sina intensiva tryckvågor och kittlande pulser ger den dig beröringsfri stimulans. Den ger flera och mycket intensiva orgasmer inom några minuter.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan