Kategorier
Information

Womanizer PREMIUM + Glidmedel + Massageolja + Rengöring Värde 300kr - Svart

1 399:-
Ord. pris 2 295:-
Från 58 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0637238

Specialutgåva perfekt som present till dig själv eller din partner.

Utöver den världsberömda storsäljaren Womanizer Premium innehåller paketet 2 i 1 - glidmedel & massageolja, rengöring, och biologistkt glidmedel. Allt förpackat i en presentförpackning! Extra värde av 300kr som vi på Box2You skickar med utan extra kostnad!

  • Just glide bio - 50 ml
  • 2-i-1 cleaner både för leksaksrengöring och intimrengöring - 100 ml
  • 2-i-1 glidmedel och massagegel - 200 ml

Om Womanizer

Womanizer är originalet och skaparna bakom en helt ny typ av revolutionerande teknologi har tagit marknaden för kvinnliga orgasmer med storm! Detta är en premiumprodukt för dig som bara vill ha det bästa! Denna produkt liknar inget du tidigare sett och känns inte som något du tidigare provat. Det är en "orgasm-maskin" för kvinnor som inte bygger på det traditionella sättet med vibrationer att göra och för första gången någonsin kan du stimulera din klitoris utan beröring. Womanizern är världens första vuxenleksak med denna nya typ av stimulationsteknik.

Womanizern suger upp klitoris lätt och stimulerar sedan med pulserande tryckvågor helt beröringsfritt. I och med detta uppstår det en helt ny sorts lustupplevelse som belönas med häftiga orgasmer - och i många fall fontänorgasmer. Att överstimulera klitoris är nu ett minne blott. Ett måste för dig som gillar t.ex. oralsex där du blir slickad!

Vid en testpanel blev svaret tydligt. Det har genomförst tester med 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Testpanelen för Womanizer beskriver Womanizer som: "Fascinerande", "Håller alltid vad den lovar", "Från 0 till 100 på några få sekunder", "Den gav mig multipla orgasmer", "Varje kvinna borde ha en" samt "helt nya känslor som jag aldrig upplevt".

  • 52% fick orgasm på under 1 minut,
  • 76% tycker att intensiteten är stark,
  • 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra,
  • 63% tyckte att orgasmen kändes ny,
  • 92% ville använda Womanizer igen,
  • 98% ville äga en Womanizer,
  • 100% tyckte att Womanizer är unik!​

Womanizer Premium

Womanizer Premium är en exklusiv modell med en ny, ergonomisk design och nya, spännande funktioner jämfört med tidigare modeller - upplev samma tillfredsställelse men med större variation.

Womanizer Premium är en lyxig variant med en otroligt ergonomisk utformning. Den har en läcker vit färg med silverfärgade detaljer och munstycket har en silkeslen yta av silikon. Munstycket som ger din klitoris underbart skönt sugande och stimulerande impulser har en plattare design än tidigare.

Med patenterade Pleasure Air Technology® som stimulerar klitoris med pulserande tryckvågor (lufttryck) ger Premium en otroligt intensiv känsla. Många kvinnor som aldrig tidigare upplevt orgasm nu kan nu med lätthet uppleva till och med multipla orgasmer.

Premium erbjuder hela 12 olika intensitetslägen som skiljer sig åt mer jämfört med den tidigare modellen W500. Den första nivån är mer försiktig jämfört med första nivån på W500 och den högsta nivån är mer intensiv. Den är därför perfekt både för dig som gillar en mer mjuk känsla och för dig som gillar det mer intensivt.

En ny funktion är Autopilot. Med denna funktion kan du luta dig tillbaka och njuta av en varierad stimulans när intensiteten slumpmässigt varieras automatiskt. Med hjälp av dess finkänsliga mönster kan orgasmen byggas upp längre och du får då möjligheten att uppleva en starkare orgasm när den väl kommer. Autopilot har tre olika nivåer.

En annan ny funktion är Smart Silence. Med denna funktion startar endast de pulserande tryckvågorna när munstycket kommer i kontakt med huden och slutar när du tar bort den.

Produkten är 100% vattentät (klass IPX7), så att du även kan ta med den i duschen eller badet. Den är dessutom MYCKET tyst. 

Den laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. 2 timmars laddning ger dig hela 3 timmars orgasmiska lekar.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan