Kategorier
Information

We-Vibe Chorus - Lila

1 539:-
Ord. pris 1 990:-
Från 64 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0598550

Från lyxmärket We-Vibe kommer nu uppföljaren och den förbättrade versionen av den revolutionerande parvibratorn som från början uppfanns av just We-Vibe. Leksaken som helt förändrat hur par kan njuta tillsammans av sköna vibrationer och som vunnit mängder med priser världen över. 

När du köper en vara från We-Vibe är inget lämnat åt slumpen. Lyxig förpackning, bästa tänkbara materialval och högteknologiska leksaker som går att styra med mobilen är några av fördelarna med leksaker från We-Vibe.

We-Vibe Chorus är en hands-free parvibrator med fjärrkontroll. Med kontrollen kan man styra vibrationerna genom att klämma den hårdare eller lättare - perfekt när det är mörkt i rummet. En smart funktion för den som vill styra vibratorn utan att trycka på knapparna och få en snabbare respons!

Denna parvibrator är den mest avancerade och intuitiva parvibratorn någonsin!

Squeeze Remote:
Vibrationslägen och intensiteten kan styras med fjärrkontrollen via tryck: ju hårdare du pressar, desto starkare blir vibrationen.

Touch-sense:
Chorus har unika beröringskänsliga receptorer. Rörelserna styr vibrationerna. Det finns tre beröringslägen att välja mellan.

AnkorLink™ Technology:
Chorus drivs med AnkorLink™ teknologi. AnkorLink skapar den mest stabila anslutningen mellan We-Vibe och We-Connect™-appen. Styr din partner från andra sidan jorden eller från köket - valet är ditt och du kan lätt kontrollera din partners orgasmer via en gratis app som du laddar ner till mobilen. 

- Medicinskt silikon - lent och extra mjukt
- Förbättrad design - anpassningsbar i böjen/formen
- Två tysta motorer, en uppe och en nere
- 10+ vibrationsmmönster (rytmer)
- 10 val av styrka (intensiteter) att ställa in
- 100% vattentät
- Laddas med USB, 2 timmars laddning ger upp till 90 min användning
- 1 års garanti
- Enkel att rengöra med tvål och vatten
- Total längd 7.8 cm, Ø 3-4.35 cm.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan