Kategorier
Information

We-Vibe Wand

1 349:-
Ord. pris 1 790:-
Från 56 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0598143

Från lyxmärket We-Vibe kommer nu äntligen även en Wand som kommer att skänka många sköna orgasmer både för män och kvinnor!

När du köper en vara från We-Vibe är inget lämnat åt slumpen. Lyxig förpackning, bästa tänkbara materialval och högteknologiska leksaker som går att styra med mobilen är några av fördelarna med leksaker från We-Vibe.

Känn kraftfulla vibrationer på djupet, som tar dig från 0-100 med ett knapptryck. Helt trådlös wand från det välkända och populära märket We-Vibe. Produkten har många smarta finesser, bland annat nya Smart Silence som känner av när produkten är på din hud - och ger möjligheten till automatisk av/på när du har dem mot eller tar bort den från huden. Du behöver alltså inte fumla med några knappar, aktivera funktionen och produkten sköter sig själv när den förs mot eller från huden.

Wand's yta är av silkeslen silikon som är mjuk och skonsam mot din kropp. Ergonomisk form som gör att den ligger bra i handen och är bekväm att hålla i när den dansar fram via vibrationerna över din partners kropp. Möjligheten finns att ladda ned den gratis appen We-Connect till din smartphone, om du själv vill skapa egna vibrationsrytmer/program.

Wand kan användas både intimt eller vid kroppsmassage av exempelvis ömma axlar. Den lätt krökta vinkeln i kombination med det flexibla huvudet ger dig perfekt kontroll över apparaten oavsett om du använder den på en partner eller dig själv. I förpackningen medföljer också två mjuka tillbehör som gör det extra skönt vid intim användning. Använd ringen med de mjuka tungorna mot klitoris och du kommer erbjudas fantastiska orgasmer. Sätt i stället på den mjuka toppen avsedd för penis och låt wanden vibrera ditt ollon till explosiv orgasm!

Produkten är 100% vattentät vilket gör att den kan njutas av i alla lägen och platser, t.o.m. i badet!

Full laddning ger en lektid på hela 2 timmar.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan