Kategorier
Information

Doggy Darling Masturbator - 7kg Naturlig Storlek

979:-
Ord. pris 1 990:-
Från 41 kr/månad
Antal:
Art.nr: 5300690000

Är du en man som bara älskar att ta fylliga rumpor bakifrån är detta helt rätt produkt för dig! En mycket inbjudande lyx-vagina i naturlig storlek för dig som bara nöjer dig med det bästa...

Föreställ dig känslan av en mjuk, helt orörd oskuld - med en fantastisk mjuk rumpa. Hennes härliga tighta hål väntar på dig. Det mjuka hudliknande materialet håller formen, så att det alltid känns som en oskuld. 

Ta henne ståendes, ligg över henne i sängen, spanka henne på rumpan och hör samma "klatsch" ljud som om du spankat en riktig rumpa. Hon är alltid redo när du är det!

Denna stadiga leksak på hela 6,5kg ligger stabilt och hon blir gärna tagen bakifrån antingen i sängen eller direkt på ett bord. Om du väljer att ta henne i rumpan eller i musen spelar inget roll, du bestämmer!

Används tillsammans med rikligt med glidmedel för en naturligt blöt känsla. Vårda även din nya favorit med rengöring samt då och då puder för att bibehålla en naturlig hudkänsla. Samtliga av desssa produkter återfinns till riktigt bra pris hos Box2You.

Diameter: 38 cm

Djup 26 cm

Bredd 31 cm

Höjd 14 cm

Vikt: 7 kg

Detta är en fullstor leksak med förpackningsvikt på nästan 7kg där du som vanligt över 500kr har FRI FRAKT!

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan