Kategorier
Information

Fuck My Black Bubble Butt - VÄRLDENS STÖRSTA LYXVAGINA - 15KG

3 279:-
Ord. pris 8 990:-
Från 137 kr/månad
Antal:
Art.nr: RD173-23

Fuck Me Silly serien har länge varit en av våra omåttligt populära storsäljare för finsmakaren. Nu har Amerikanska Pipedream tagit fram en helt ny leksak perfekt för dig som bara älskar stora rumpor!

Det är inte vilken rumpa som helst heller utan en stor, inbjudande "Bubble Butt" i naturlig storlek. Det är just nu världens största, mest realistiska och tyngsta lösfitta på marknanden!

Så är du en finsmakare som enbart nöjer dig me det bästa? Då har du nätets skönaste lyxvagina här.

Detta är tjejen med den runda fylliga rumpan du bara drömt om att kunna sätta på och nu har du chansen! Ta fram henne när lusten faller på och ge henne en rejäl omgång.

En av de mest realistiska sexleksaker för män som någonsin tillverkats från välkända Pipedream.

Hela 15kg inbjudande rumpa och fitta tillverkat av hudlik Fantaflesh som är så nära äkta vara du kan komma. Du kan ta henne antingen bakifrån eler på rygg, hon gillar både och så länge du ger henne varje centimeter av dig själv.

Smiska till henne på stjärten och se hur skinkorna dansar och rör sig precis som på en riktig tjej. Ljudet och känslan av en rejäl spanking är precis som i verkligheten! Hon är alltid redo och när du är klar stoppa undan henne under sängen eller i garderoben, du slipper allt eftersnack och gullande.

Innehåller utöver vaginan: Glidmedel, Leksaks rengöring.

Storlek: 30,5 x 38 x 28 cm

Vikt: 15kg


 
OBS: Hålet på baksidan av leksaken är endast för luft. Detta hål är inte anslutet till fittan/anus och är inte ett dräningingsål. Det är utformat för att släppa in och ut luft för att skapa en äkta känsla/slug vid användning. Spola inte vatten i detta hål och sänk inte leksaken under vatten då detta skadar den inre kärnan. Vid rengöring kan vatten spolas igenom fittan eller anus som hänger samman för total genomsköljning. 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan