Kategorier
Information

Dark Magic Thrusting Bed - Uppblåsbar Sexmaskin

1 879:-
Ord. pris 2 290:-
Från 78 kr/månad
Antal:
Art.nr: 0592757

Dark Magic Thrusting Bed är en uppblåsbar sexmaskin som öppnar upp för lekar som aldrig tidigare varit tillgängliga till ett så förmånligt pris! Oavsett om du känner dig ensam och vill bli skönt påsatt eller ni lekar spännande bondage lekar där din partner är fastspännd och du har kontrollen över hur hårt han eller hon blir knullad är detta en riktigt spännande leksak!

Har du drömt om att bli tagen hårt i timmar utan avbrott? Eller drömmer kanske du om att bli helt tillfredställd medan du har dina händer och fötter bundna och där du är helt hjälplös?

Denna maskin fungerar lika bra för att tillfredställa henne när hon är själv som för lekar tillsammans med din partner. 

Bli tagen i missionären eller bakifrån - med denna maksin har du alla möjligheter. Varför inte prova att tillsammans med din partner bli tagen i båda hålen samtidigt? Möjligheterna är obegränsade och din sexmaskin kommer aldrig för tidigt eller blir slak när du har det som skönast.

Uppblåsbar svart fotölj med separat uppblåsbar del (50 cm hög, 30 cm bred, 30 cm djup) som har en stötfunktion i 3 steg och allt styrs enkelt med medföljande fjärrkontroll. I och med att själva sexmaskinen går att lossa från sexbädden går den även att använda på många andra sätt. T.ex. i sängen när du är själv, eller i din favoritfotölj. Via den medföljande adaptern kan 3 olika vibratorer i realistisk penislook sättas in. De kan även användas separat om så önskas. 

Info:

  • Kan belastas med max. 136 kg.
  • Grundytan är 140 cm lång, 70 cm bred, 25 cm hög; liggytan upp till 80 cm hög vid huvudänden.
  • Den stora vibratorn är 23 cm lång, Ø 3,6-4,1 cm
  • Mellan-vibratorn 19,5 cm lång, Ø 3,6-4,1 cm
  • Lilla vibratorn (blir smalare mot spetesen - även ägnad för analt bruk) 18,5 cm lång, Ø 2,8-4,3 cm

Med trådlös fjärrkontroll för att styra vibrationerna med. Den penetrerande slaglängden är 5.9 cm och det medföljer 3 st sköna vibratorer att variera mellan, en speciellt för g-punkten, en mindre mellanstor dildo och en riktigt stor kuk att bli tagen av.

Du pumpar snabbt upp maskinen med den smidiga fotpumpen, när du är klar är det bara att släppa ut luften och den blir liten och är lätt att förvara i tex garderoben.

Batteridrift: 8st C + 5st AA 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan