Kategorier
Information

Gold Bullet Collection

479:-
Från 20 kr/månad
Antal:
Art.nr: 230194

Minivibratorernas Rolls-Royce! Världens förmodligen mest sålda minivibb RO har nu fått en "Limited Gold Edition" förpackat i en vacker presentask.

Har du någonsin provat en RO vet du hur starka deras små vibratorer är. Varför då inte unna dig själv eller din käraste en riktigt läcker samling leksaker som är både vackra och effektiva och dessutom till ett riktigt bra pris.

I förpackningen hittar du inte mindre än tre av deras populäraste modeller.

RO-VAL

En smyckesvibrator med halsband som inte är större än ett vanligt smycke men som döljer en kraftfull steglös vibrator. Perfekt på semesterresan eller affärsresan och ingen kommer ens förstå att ditt vackra halsband är något som får dig till orgasm på kvällarna.

Normalpris: 299kr

RO-80 Gold Edition

Storsäljaren och flaggskeppet. Mycket kraftfull vibrator med en hastighet. Helt vattentät och väldigt liten perfekt för handväskan. Ta med den i badet eller duschen för en extra skön stund.

Normalpris: 149kr

RO-150 

15 cm lång vibrator även denna helt vattentät. Perfekt för både klitoris och penetration samt mycket smidig att hålla i. Välj mellan hela 5 olika hastigheter som driver just dig till klimax.

Normalpris: 299kr

Totalt värde på paketet löst är alltså 747kr löst.

Batterier ingår till alla samt vacker förvaring och presentask.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Populära passande produkter
Populära passande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan