Kategorier
Information

Aurora Pure Power Wand Massager

679:-
Från 28 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010213

Tillhör du dem som inte vill ha små ettriga vibratorer utan rejäla kraftiga vibbar? Kanske provat fler modeller utan att riktigt hitta någon som är tillräckligt bra?

Nya Aurora från ToyJoy är den senaste typen av wand som absolut gör jobbet, om och om igen!

Kraftig tyst motor placeradi toppen på staven. Huvudet är helt böjligt och hela staven är tillverkad i silkeslent medicinskt silikon vilket både ger ett bra grepp och borgar för lång livslängd. Det gör även att själva huvudet på staven glider skönt mellan blygdläpparna samtidigt som det ger dig starka vibrationer.

Ergonomiskt grepp gör att du hållar staven i ett perfekt grepp. Allt styrs sedan enkelt med endast två upplysta knappar. En för av/på och en för att välja program och hastighet. Välj mellan tre konstanta lägen och fyra pulserande program.

Som det inte vore nog är vibratorn uppladdningsbar vilket gör att du aldrig behöver gå miste om en skön orgasm pga dåliga batterier. Till skillnad från modeller med sladd är du dessutom helt rörlig och flexibel, men vibrationerna är minst lika starka!

Hela staven är även vattentät vilket gör det smidigt vid rengöring. Du kan även ta med dig favoriten in i duschen när lusten faller på...

Längd: 26 cm

Diameter huvud: 55 mm

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan