Kategorier
Information

Diamond Giftset Rosa

499:-
Från 21 kr/månad
Antal:
Art.nr: 3006010254

Behöver du hitta en vacker sexig gåva till din tjej eller fru men vet inte vad du ska hitta på? Eller kanske vill du unna dig själv lite vackra leksaker för en skön stund? Oavsett vad är detta paket helt rätt för dig!

Om kvinnans bästa vän är diamanten så måste en smyckad vibrator med just sådana komma högt upp på listan över vackra saker. Dessa tre leksaker är alla smyckade med stenar som gnistrar och glimmar vilket ger ett mycket exklusivt intryck.

Alla saker är tillverkade i ABS plast men med ett sidenlent överdrag som känns lent mot huden och tillsammans med lite glidmedel blir än bättre.

I paketet hittar du inte mindre än tre favoritleksaker:

  • En rejält tilltagen vibrator med med svagt böjd avslutande topp. En klassiker som fungerar lika bra för g-punkts stimulering som vaginal penetrering. Kraftfull vibrator i toppen på staven gör den även perfekt att sätta direkt mot klitoris. Dess böjda huvud gör den smidigt att komma åt klitoris med även samtidigt som man t.ex. har sex.
  • Trådlöst ägg som kan användas på flera spännande sätt. Använd som ren klitorisvibrator i sängen för att slippa trådar. Använd för vagina stimulans på insidan samtidigt som du använder staven ovan mot klitoris. Eller varför inte ta en tur på stan med ägget i musen och lämna fjärrkontrollen till din partner? Det fjärrstyrda vibrerande ägget styr du smidigt med den trådlösa fjärrkontrollen med en enkelt av/på knapp. Ägget går att styra på upp till 7 meters avstånd. 
  • Sist en vibrator i mellanstorlek som går att använda på flera sätt. Använd som anal vibrator under tiden ni har sex. Eller ta med den i handväskan/resväskan på er semester/hotellweekend för att få med en smidig liten leksak.

Enbart fantasin sätter gränserna på vad och hur ni använder detta sätt men ett vågat tips är att använda alla tre leksaker samtidigt. Ägget i musen, lilla staven i baken och stora staven mot klitoris och du kommer att uppleva en orgasm utöver det vanliga!

Normalpris på leksakerna var och en för sig cirka:

  1. Vibrator g-punkt: 229kr
  2. Trådlöst ägg: 299kr
  3. Minivibrator: 149kr

Totalt värde: 677kr 

Så spara en rejäl slant och köp alla i ett och samma paket! Dessutom perfekt att ge bort då allt ligger vackert förpackat.

Info:

Stav g-punkt: 20 cm x 2,5 cm drivs av 2st AA batterier - ingår ej

Ägg: 7 cm x 3 cm drivs av 2st LR1 samt 1st A23 - ingår

Mindre vibrator: 15,5 cm x 2,5 cm drivs av 2st AAA batterier - ingår ej

Skriv en recension

Ditt namn:


Din e-post (ej obligatorisk, visas ej) - Varje månad lottar vi ut presentkort till den som lämnat bäst omdöme. Vinnaren meddelas via mail.


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Utmärkt

Ange koden i rutan nedan:Fortsätt
Andra kunder köpte även följande produkter
Varukorg
Det här är en mobilversion av Box2you, klicka här för att visa vanliga sidan